bou
 
 

BOUWKUNDIG TEKENWERK

BOUWSCHETS is uw betrouwbare partner voor bouwkundig- en vergunningstekenwerk. 


Bij BOUWSCHETS begrijpen we dat de juiste tekeningen de sleutel zijn tot een succesvol bouwproject. Daarom bieden wij een uitgebreide service om ervoor te zorgen dat uw bouwproject voldoet aan uw specifieke eisen, de geldende wet- en regelgeving, en de hoogste kwaliteitsnormen.


Wij werken nauw met u samen om bouwkundig- en vergunningstekenwerk te creëren dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Of u nu een nieuwe woning, bedrijfspand of andere constructie wilt bouwen, wij zorgen ervoor dat uw tekeningen gedetailleerd, nauwkeurig en compleet zijn.


Ons bouwkundig- en vergunningstekenwerk bevat alle benodigde informatie voor uw bouwproject als plattegronden, doorsnedes, gevels, details, en schema's van bouwkundige installaties. Bovendien zijn onze tekeningen ontworpen om te voldoen aan de eisen van de lokale overheid en om een soepele vergunningsaanvraag te garanderen.

Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang is bij een bouwproject. Daarom zorgen wij ervoor dat onze tekeningen snel worden geleverd zonder in te leveren op kwaliteit en nauwkeurigheid. Ons doel is om u te voorzien van tekeningen die u tijd en geld besparen door eventuele fouten tijdens het bouwproces te voorkomen.


Kortom, bij BOUWSCHETS leveren wij hoogwaardig bouwkundig- en vergunningstekenwerk dat u de nodige basis biedt om uw bouwproject tot een succes te maken. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn.