bou
 
 

3D IMPRESSIES

 

 

Bij BOUWSCHETS vinden we dat het visualiseren van een ontwerp noodzakelijk is voor het succes van uw bouwproject. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw tekenwerk tot leven te brengen met een 3D-impressie.


Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en software om een realistische en gedetailleerde weergave te creëren van uw ontwerp. Afhankelijk van uw specifieke behoeften, kunnen wij u helpen bij het creëren van zowel schetsmatige als realistische impressies.


Onze 3D-impressies bevatten alle belangrijke elementen van uw ontwerp, waaronder de gevels, het interieur, de omgeving en andere belangrijke details. Om het effect van dag- en nachtsituaties op het gebouw te visualiseren, kunnen wij verschillende lichtscenario's toevoegen.


Onze 3D-impressies kunnen worden gebruikt om uw ontwerp te presenteren aan klanten, investeerders, gemeentelijke autoriteiten of andere belanghebbenden. Het is een waardevol hulpmiddel om een beter begrip te krijgen van het ontwerp, het potentieel van het gebouw te visualiseren en om eventuele problemen of beperkingen van het ontwerp te identificeren voordat het daadwerkelijk wordt gebouwd. Bovendien kunt u met behulp van een impressie verschillende materialen vergelijken en kiezen.


Wij begrijpen dat elk project uniek is en bieden daarom een persoonlijke en op maat gemaakte service aan.


Benieuwd naar de 3D-impressies die BOUWSCHETS al heeft geleverd? Hieronder hebben wij een selectie van enkele van de impressies die BOUWSCHETS heeft geleverd weergegeven.